Kruimelpad

Vastgoed zoekformulier

Print

BBW_173: Huis in meren gebied

Vastgoed Details

Categorie: Meren
Type: Vrijstaande huizen
Ruimte: 94 m²
Adres: Załom
Hits: 2969 

Prijs: € 96.000,00

Contact details

PolHome Onroerend Goed

Adres : de Looistraat 30a 
Telefoon : +31(0)246412673

Contact

 

Eigenschappen

Aantal verdiepingen
2
Grondoppervlak
5600
Verwarming
Openhaard
Toegangsweg
Asfalt
Nutsvoorzieningen
elektriciteit, grondwater (eigen grondwater put), septic tank
Bouwjaar
2007
Aantal kamers
13
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
5

Beschrijving:

Locatie: Załom, gemeente Człopa
Oppervlak huis: 94,1m2 
Oppervlak perceel: 5600m2
Nutsvoorzieningen: elektriciteit, grondwater (eigen grondwater put), septic tank.
Verwarming: open haard. In de winter wordt het huis extra verwarmd met een elektrische kachel.
Prijs: € 96.000,- (396.000 zl PLN) 

Een prachtig huis gelegen in Załom , gemeente Człopa in het westen van Polen tussen Piła en Gorzów Wielkopolski. Het dropje Załom ligt aan het Załomie meer in de provincie zachodniopomorskie vlakbij Drawienski Nationaal Park. De afstand naar Nederland is 870 km (8 uur rijden). De directe omgeving bestaat uit bossen en meren. Het huis ligt in klein dorpje waar voornamelijk recreatieve woningen staan. 
Het nationaal park in het Noord-Westen van Polen is bedoelt als bescherming van het Drawieński Oerbos. Een deel van het park wordt beslagen door het stromingsgebied van de rivier Drawa en van de zijrivier Płociczna. Met zijn meer dan 30 meren, overvloedige loofbossen en veengebieden met relicten uit de ijstijd, valt dit park op z'n minst gezegd wel gevarieerd te noemen. Naast de meest uiteenlopende vissoorten vindt u hier ook bevers en otters en roofvogels, o.a. de visarend en de witte adelaar.

De in houtskelet geconstrueerde woning heeft een oppervlak van 94m2. De technische staat van het huis is uitstekend. Het bouwjaar is 2006/2007. Het huis beschikt over begane grond en een zolder. In het toekomstplan van de gemeente heeft perceel 60/1 een woon bestemming( eengezinswoning met dienst verlening, recreatie, agrotoerisme). Het perceel is gedeeltelijk begroeid met bos. Het vastgoed is goed bereikbaar in alle seizoenen via een gemeentelijke verharde weg. Het perceel is afgerast met een degelijk hekwerk, zeer mooi ingericht en verzorgd. 

Indeling: 
Begane grond: een gang, een badkamer, een keuken, een woonkamer, een slaapkamer, binnen berging en een terras.
Zolder: 3 slaapkamers en een balkon. 

Het huis is geïsoleerd en kan het hele jaar bewoond worden. Het dak is bedekt met metalen platen. De ramen en deuren zijn van hout. De ramen beneden zijn voorzien van luiken. De ramen boven zijn voorzien van rolluiken. De vloeren zijn van hout en in de keuken en in de badkamer zijn tegels. De keuken is bij de prijs inbegrepen. Het terras en balkon zijn afgewerkt met hout. De keuken is van zeer goede kwaliteit voorzien van inductie kookplat en een ceramische kooplat, het aanrecht blad is van kunststof, de keuken deurtjes en laden zijn van geplastificeerd mdf in hout look. Aan de achterkant van het huis bevindt zich een binnen berging. 

Bij het huis bevindt zich een afdakje voor brandhout en auto.

Het tweede gebouw op het terrein is een huisje met als doel berging en wonen. Het oppervlak van dit object is 40m2. Dit in 1996 uit steen opgetrokken huis bestaat uit een enkele woonlaag. De van luiken voorziene ramen , de deuren en de vloeren zijn van hout. Het dak is bedekt met metalen platen.
Indeling: een binnen berging, twee slaapkamers, een keuken en een badkamer. 
De technische staat van dit vastgoed is gemiddeld. 
Nutsvoorzieningen: elektriciteit, water.
Verwarming: open haard. 

Bezienswaardigheden in de buurt:
Zeker het bezoeken waard zijn de ruïnen van het slot van de familie Wedel (Drawno), waar u kunt aanleggen met vaartuigen en waar heel wat kayak routes op de Drawa aanvangen. 

Toeristische routes:
Wandelroutes: op het grondgebied van Drawieński Park Narodowy en in de nabije omgeving ervan is een netwerk van wandelroutes met een lengte van 77 km uitgestippeld. Deze routes voeren ons door bossen, langs rivieren en meren, zandwegen en verharde wegen, over heuvels en door valleien. Al deze routes zijn ook geschikt als fietsroutes. 
De Ruiterroute leidt ons langs bospaden en wegen die gedeeltelijk voor het publiek zijn opengesteld, en brengt ons verschillende malen dicht bij de rivier Drawa. De route bestaat uit twee lussen, die beginnen en eindigen in het dorp Zatom. 
De Waterroute op de Drawa (rivier 186 km - route 173 km) wordt door kajakkers als een van de mooiste waterroutes in Polen beschouwd. Binnen de grenzen van het nationaal park heeft de Drawa een gevarieerd karakter. Eerst is ze rustig, daarna versnelt haar loop. Nu eens stroomt ze door een kronkelende bedding tussen weiden en bossen, dan weer vloeit ze gezapig verder, en de stenen rivierbodem verandert in zand, begroeid met waterplanten. De route loopt in Drawieński Park Narodowy van Drawno tot Stare Osieczne. Op de Drawa mag van 1 juli tot 15 maart gevaren worden.

Natuurpaden:
Ścieżka poznawcza Barnimie. --> Het Educatief Pad Barnimie: dit pad begint in Barnimie bij het schilderachtige plekje Dębina, en eindigt op het kampeerterrein Barnimie (3 km). Het tweede deel leidt tot Zatom (4 km). De route loopt langs de Drawa via het toverrachtige Drawski Matecznik (De Wildernis aan de Drawa) naar het dorp Zatom, waar een enorme esdoorn groeit. Onderweg ziet u monumentale eiken, beuken en haagbeuken en leert u de werking van een gletsjer kennen.
Ścieżka poznawcza Międzybór. --> Het Educatief Pad Międzybór (4 km): dit pad laat ons kennismaken met de rivier Drawa en haar zijrivier Słopica, met de omliggende bossen en zeldzame plantensoorten, waarvan de elsbes, de Turkse lelie en verschillende orchideeënsoorten beschermd zijn. 
Ścieżka poznawcza Głusko Kamienna. --> Het Educatief Pad Głusko Kamienna (3 km): dit pad begint in Głusk met een beschrijving van de geschiedenis van de nederzetting. Het pad loopt langs de Drawa, voorbij de elektriciteitscentrale Kamienna naar de kampeerplaats Kamienna. We leren er onder andere de geschiedenis van het dorp Głusko kennen, en de rivier Drawa, de oude bosnederzettingen, de brongebieden, het toverachtige plekje Głuskie Ostępy (De Głuski Wildernis) en de geschiedenis van het vervoer van gekapte bomen op de rivier. 
Ścieżka poznawcza Drawnik. --> Het Educatief Pad Drawnik (4 km): dit pad voert ons weg van de Drawa langs de rechter- en linkeroever en vraagt aandacht voor bepaalde planten, zoals oude beuken en broekbossen, en voor de dieren die bij de Drawa leven. Een van de borden beschrijft de antropogene bedreigingen voor de natuur rond de rivier. 
Ścieżka poznawcza Jezioro Ostrowieckie Węgornia Het Educatief Pad 
Het Ostrowiecki Meer --> De Palingfuik (7 km): dit pad begint aan de parkeerplaats bij Jezioro Ostrowieckie en eindigt op het uitkijkpunt Węgornia aan de rivier Płociczna. Een van de hoofdthema's van het pad zijn Jezioro Ostrowieckie (Het Ostrowiecki Meer) en Jezioro Czarne (Het Zwarte Meer), waar het verschijnsel ponor optreedt. Ook de vogels van de rietkragen en het dennenwoud worden in de kijker gezet. 

Extras
  • Balkon
  • Open haard
  • Terras
Wijk extras
  • Fietspaden
  • Omheind / Beveiligd
  • Voetpaden
  • Wandel paden

Print