Kruimelpad

Vastgoed zoekformulier

Print

BBW_110: Agro-toeristische onderneming

Vastgoed Details

Categorie: Buitengebied
Type: Agrotoeristiek
Ruimte: 300 m²
Adres: Lądek Zdrój
Hits: 1219 

Prijs: € 169.000,00

Contact details

PolHome Onroerend Goed

Adres : de Looistraat 30a 
Telefoon : +31(0)246412673

Contact

 

Eigenschappen

Aantal verdiepingen
2
Grondoppervlak
40000

Beschrijving:

Woonoppervlak: 300m2
Oppervlak perceel: 4 ha (waarvan 2,8 ha bouwgrond)
Provincie: Dolnoslaskie
Prijs: 730.000 zl PLN (€ 169.000,-)

Deze onderneming vindt men in de provincie Dolnoslaskie in het kuuroord Lądek Zdrój. De afstand vanuit Nederland is 1000km. Lądek Zdrój is gelegen in de Klodzko vallei. 
De Klodzko vallei vormt de overgang naar de oostelijke Sudeten. Dit dal wordt in het westen omgeven door de Góry Stolowe, in het zuidwesten door de Góry Bystrzyckie en in het zuidoosten ziet u de Góry Zlote liggen, evenals het Snieznikgebergte, met 1425 m het hoogste deel van de oostelijke Sudeten. 
Het Góry Stolowe (Tafelgebergte) ten oosten van de Karkonosze heeft een ander karakter. Dit uitgestrekte plateau is opgebouwd uit zandsteen met barsten en andere sporen van verwering. Op natuurlijke wijze ontstonden grillige rotsen in de vorm van paddenstoelen, torens en labyrinten. De mooiste vormen zijn te zien in het Góry Stolowe Nationaal Park. De hoogste top is hier de 919 m hoge Szczeliniec. Aan de rand van de Góry Stolowe zijn veel minerale bronnen ontstaan. Hier zijn vele kuuroorden te vinden, die belangrijk zijn voor de recreatie en het toerisme.

Lądek Zdrój ligt in de vallei van de rivier de Biała Lądecka, aan de voet van de Góry Złote en Snieżnik Massief. De bronnen hier waren al in de middeleeuwen bekend, en de opbloei van het kuuroord dateert uit de 16e eeuw. Het kuuroord wordt onder andere gekenmerkt door een prachtige monumentale architectuur. Midden in de stad staat het centrum voor natuurlijke geneeskunde "Wojciech", dat in de vorm van een cirkel gebouwd is. In dit barokke gebouw bevindt zich een rond zwembad met thermisch mineraalwater. 

Het bezichtigen waard:
Een attractie in de omgeving zijn de Radochowska Grotten, het monumentale paleis in Trzebieszowice, de Grot van de Beer (Jaskinia Niedżwiedzia) in Kletna en de ruines van het kasteel van Karpień. 

Toerisme en sport:
Tennisbanen, openlucht- en overdekte zwembaden, sportstadion, skipistes, gymzalen, een sport schietbaan, fietsroutes met een lengte van meer dan 150 km, het wintersport centrum in Czarna Góra (1405 m boven de zeespiegel) en toeristische routes in de Góry Złote, Bialskie, in het Śnieżnik Massief en naar het Jaworowa Woud (Puszcza Jaworowa).

Natuur sporten: Berg wandelen, sport klimmen, forel vissen in de rivier de Biała Lądecka, kajakken, kanoën en skiën. 

We spreken hier over een agrotoeristische onderneming bestaande uit een manage en een pension waar kamers worden verhuurd. 
Het pension bestaat uit een woongedeelte van de eigenaren, 2 3-persoons kamers met een hoge standaard, 2 7-persoons kamers, een woonkamer, een open haard zaal en een eetkamer. 

Het terrein is netjes en kindvriendelijk ingericht. Er is een vuur plaats en een gril. 
Vanuit het pension heeft men prachtig uitzicht over de bergen. Wandel, fiets en paarden paden lopen direct langs de grenzen van het perceel. Tevens is het mogelijk hier paardrijlessen te nemen. 
Het perceel heeft een oppervlak van 4 ha waarvan 2,8 ha bouwgrond. 

Print