Kruimelpad

Vastgoed zoekformulier

Print

PP_4: Projectontwikkelingsperceel

Vastgoed Details

Categorie: Bergen
Type: Bouwgronden
Ruimte: 54400 m²
Adres: Kowary
Hits: 1261 

Prijs: € 302.000,00

Contact details

PolHome Onroerend Goed

Adres : de Looistraat 30a 
Telefoon : +31(0)246412673

Contact

 

Eigenschappen

Grondoppervlak
54400
Toegangsweg
Asfalt
Nutsvoorzieningen
elektriciteit, leidingwater, gas, telefoon, internet.

Beschrijving:

Ligging: Kowary 
Opeprvlak perceel: 5,44 ha 
Prijs: 1,36 mln zl PLN, 25 zl / m2 = € 302.000 
Bestemming: toeristische dienstverlening. 

Het aangeboden perceel ligt in het Reuzengebergte in de buurt van Jelenia Góra. Jelenia Góra vindt u op een afstand van slechts 890km van Nederland. U rijdt dit stuk binnen 8 uur. U vindt dit perceel in het pitoreske berg dorpje Kowary op korte afstand van het belangrijkste skioord van deze omgeving: Karpacz. U hebt hier een prachtig uitzicht over de bergen. Het perceel heeft een exact oppervlak van 5,4433 ha en is erg goed bereikbaar. 

Via twee wegen aan beiden kanten is het perceel bereikbaar, wat eventuele woningbouw op het perceel een stuk eenvoudiger, goedkoper en dus interessanter maakt. 

Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig. 

Extra service: 
Aanvullend kunnen wij u helpen bij het zoeken naar een bouwbedrijf dat de woningbouw op dit perceel voor u zou kunnen realiseren. Wij zijn goed bekend met de omgeving en de gevestigde bedrijven en kunnen u zeer scherpe prijzen bieden voor het bouwen van een woning. Bij het bouwen bied men in Polen de meest moderne technieken, zoals bijvoorbeeld; de passief huis techniek of een warmte pomp(geothermische verwarming). Deze technieken worden in Polen veel voordeliger aangeboden dan in Nederland waardoor (bijna-) energie neutraal wonen voor veel mensen betaalbaar is. 

Print