Kruimelpad

Vastgoed zoekformulier

Print

PP_3: Prachtig perceel in de bergen

Vastgoed Details

Categorie: Bergen
Type: Bouwgronden
Ruimte: 3000 m²
Adres: Jelenia Góra
Hits: 1373 

Prijs: € 30.000,00

Contact details

PolHome Onroerend Goed

Adres : de Looistraat 30a 
Telefoon : +31(0)246412673

Contact

 

Eigenschappen

Grondoppervlak
3000
Toegangsweg
Asfalt
Nutsvoorzieningen
elektriciteit, grondwater.

Beschrijving:

Ligging: Bukowiec 
Oppervlak perceel: 3000m2 
Prijs: 135.000 zl PLN , 45 zl per 1m2 , € 30.000 

Het aan geboden perceel ligt in het Reuzengebergte in de buurt van Jelenia Gora. Jelenia Gora vindt u op een afstand van slechts 890km van Nederland. U rijdt dit stuk binnen 8 uur. Het perceel ligt in het schilderachtige berg dorpje Bukowiec. U hebt hier een prachtig uitzicht over de bergen. Het perceel is erg goed bereikbaar. 

Bestemming : woningbouw. 

Uitbreiding van het grondoppervlak met aangrenzende percelen behoort tot de mogelijkheden. Deze omgeving bied uitgebreide recreatie mogelijkheden, actief en passief zowel in de zomer als in de winter. 

Extra Service:
Aanvullend kunnen wij u helpen bij het zoeken naar een bouwbedrijf dat een huis voor u kan bouwen. Wij zijn goed bekend met de omgeving en de gevestigde bedrijven en kunnen u zeer scherpe prijzen bieden voor het bouwen van een woning. Bij het bouwen bied men in Polen de meest moderne technieken, zoals bijvoorbeeld; de passiefhuis techniek of een warmte pomp(geothermische verwarming). Deze technieken worden in Polen veel voordeliger aangeboden dan in Nederland waardoor (bijna-) energie neutraal wonen voor veel mensen betaalbaar is.  

  

 

Print