Kruimelpad

PolHome Onroerend Goed

 

Goed PolHome O.G. is vanaf 2004 actief in de Poolse vastgoed markt.
PolHome kan voor u bemiddelen in vastgoed in héél Polen en heeft in de meeste gebieden relevante ervaring, plus een uitgebreid netwerk van professionele mensen en bedrijven.

PolHome O.G. is begonnen als dienstverlenend bedrijf voor particulieren die op zoek zijn naar een 2e huis of kleine vastgoed investering in Polen.
In 2006 is daar de dienst verlening voor ondernemingen en beleggingsfondsen bijgekomen. Inmiddels heeft PolHome O.G. een groot aantal kleinere en grotere transacties succes vol kunnen begeleiden voor zowel particulieren als bedrijven.
PolHome kan bemiddelen in alle vormen van vastgoed en andere transacties.
Zoals: het zoeken naar vastgoed in overeenstemming met de wensen zoals die aan het begin van de zoekopdracht worden overeengekomen, het verkrijgen van alle noodzakelijke vergunningen voor de aankoop van vastgoed in Polen, het leggen van contacten met bedrijven, instanties en personen in Polen en het (beëdigt) vertalen van documenten in van en naar het Pools.
PolHome O.G. maakt gebruik van kennis van de Poolse vastgoed markt en kan onder anderen adviseren waar men het beste kan investeren en waarin. 
PolHome heeft contacten met betrouwbare makelaars in Polen en kan u vastgoed- en investeringsprojecten aanbieden op het gebied van recreatie, bedrijven, ontwikkelingsprojecten, distributiecentra, appartementen, landbouw en veeteelt.

PolHome O.G. kan beschikken over specialisten op het gebied van ondernemen in Polen. Waardoor u ook bij PolHome O.G. terecht kunt voor het oprichten van een bedrijf of dependance, vanzelfsprekend helemaal volgens de Poolse wetgeving. Nu Polen sinds kort tot de EU is toegetreden, is dit alles (gelukkig) eenvoudiger en minder tijdrovend geworden.
Voor een subsidieringsonderzoek voor projecten in polen kunt u eveneens terecht bij PolHome O.G.
De voorwaarden voor de verschillende diensten verschillen, daarom kunt u indien gewenst hiervoor het beste even contact opnemen.

PolHome O.G. - Full service waar u van op aankunt.